ADIYAMAN / MERKEZ - Hasankendi Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda 1.dönem sonu etkinlikleri kapsamında Adıyamn Güzel Sanatlar Lisesi'nden gelen öğretmen ve öğrenci ekibi, müzik dinletisinde keman, gitar, bağlama gibi enstrümanla çalarak başarılı performanslarıyla okulumuz öğrencilerine  keyifli anlar yaşattılar. Aynı zamanda ebru sanatı hakkında bilgilendirici ve eğlenceli tanıtımlar yapıldı. Pek kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında hazırlamış olduğu 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı yayımlandı.

Ara

Okulumuzda Karayolu Trafik Güvenliği 2021-2023 Eylem Planı Farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Kas

Programda Saygı Duruşu ve İstiklal marşı , günün anlam ve önemini belirten konuşma, gösteri ve şiirler okundu.

Ara

Adıyaman geneli yapılan dart turnuvasında okulumuz öğrencileri büyük başarı göstererek üçüncülük derecesi elde ettiler.  Öğrencilerimize kupa ve madalyaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.